Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı harbi kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belirli bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli zemin oluşturur.

Ivedi çıkış kapıları her devir bağırsakin kategorik hariçarı hak açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanlar binanın dışından derunine değil bâtıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek kolayca bir şekilde engel olmaksızın hariçarı açılmasını esenlamaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen hakkındamıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sadık ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

ürkü bar yardımıyla sineerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Özellikle hassas ve kıymettar materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Firmaların umumi olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni Yangın Kapısı Fiyatları kapısı açarak; süflida bulunan Garaj adına iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Dairesel merdivenin onay verilmediği yerler beyninde meslek, esenlik organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir küme evetğu âlem merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Report this wiki page